hilltech.nl

De mogelijkheden voor private lease en financial lease op Hilltech

Home »  De mogelijkheden voor private lease en financial lease op Hilltech

In veel stedelijke ontwikkelingsprojecten wordt er erg gefocust op openbaar vervoer om ervoor te zorgen dat de werkers op bedrijventerreinen vooral niet met de auto naar hun werk zullen gaan, maar met het openbaar vervoer of de fiets. Zoals het carpoolen tot op de dag van vandaag een mislukt plan is, zo ook willen wij ons niet blind kijken op openbaar vervoer.

In de jaren ’90 is er veel energie gestoken en veel geld geïnvesteerd in het stimuleren van carpoolen door weggebruikers. Het idee was erg goed, de uitwerking ging goed, maar de werkelijkheid was anders. De ideeën voor carpoolen waren simpelweg niet realistisch. Het individu zal altijd eerst aan zichzelf denken en op de Private lease tweede plaats aan een ander. Het is op individueel niveau voor veel weggebruikers niet aantrekkelijk om te carpoolen, want het kost ze extra tijd en ze moeten er voor omrijden, ook al is het maar 100 meter. Bovendien zijn de carpoolers dan afhankelijk van de andere persoon of personen met wie ze carpoolen terwijl ze het liefst hun onafhankelijkheid behouden.

Openbaar vervoer

Dezelfde redenatie met betrekking tot de gewenste realiteit en de werkelijke realiteit is van toepassing op het openbaar vervoer. De werkers die elke dag in hun auto naar hun werk gaan hebben simpelweg geen zin om door weer en wind naar de bushalte op het treinstation te lopen, op de bus of de trein te wachten, een of zelfs twee keer te moeten overstappen en vervolgens weer van de halte naar hun werk lopen. Het openbaar vervoer kost niet alleen meer tijd dan de auto, maar ook meer moeite. De meeste mensen zijn simpelweg niet bereid om deze extra moeite en tijd te besteden aan het reizen met het openbaar vervoer.

Voor Hilltech hebben we het anders aangepakt. We hebben ervoor gekozen om de auto wel de ruimte te geven. Dit streven komt in verschillende aspecten naar voren. Er is rondom bedrijfspanden bijvoorbeeld voldoende ruimte ingepland voor parkeerplaatsen. Bovendien zijn er fietspaden die op een strategische manier aansluiten op het fietsnetwerk van Amersfoort en omgeving. Daarnaast hebben we extra de ruimte gegeven aan een leasebedrijf en aan garages voor onderhoud van auto’s en leaseauto’s.

Private lease en Financial lease

Voor veel bedrijven en werknemers is private lease en financial lease de manier waarop ze hun auto hebben gefinancierd. Soms wordt de private lease en financial lease geregeld en gefinancierd door het bedrijf waarvoor de persoon werkt. Het komt echter ook wel degelijk voor dat een particulier een auto leaset via een private lease en financial lease. Het is namelijk een feit dat een private lease en financial lease een goede mogelijkheid geven voor zowel particulieren als bedrijven om een auto (personenauto of bedrijfsauto) te financieren.

Bovendien komt het steeds vaker voor dat bij private lease en financial lease een onderhoudscontract is opgenomen. Wanneer er dus wat mis is met de auto, is het een uitkomst dat de reparatie of het onderhoud kan plaatsvinden vlakbij de werkplek en tijdens de werkdag van de eigenaar van de auto. Hierdoor hoeft dit niet voor problemen te zorgen voor de klant. Voor leasebedrijven als Rosfinance.nl is het dus aantrekkelijk om een kantoor en onderhoud plek te hebben op een bedrijventerrein.